top of page

HOTEL

l'hotel cal barber

En plena natura i envoltat de camps d'oliveres, al centre del petit poble de Botarell s'hi troba Cal Barber, un hotel on allotjar-s'hi és una experiència que no podrà oblidar. L'Hotel Cal Barber, enmig d'aquesta vila de tan sols 1.100 habitants té una situació perfecta per gaudir de la muntanya, a tan sols 200 metres, o de les platges de Cambrils i Salou, a 6kms. A més a més, Tarragona i Port Aventura estan a 15 minuts i el Priorat, on es poden degustar els millors vins de la terra, a 20 minuts. El Parc Natural del Delta de l'Ebre es troba a 40 minuts. I per als amants del Golf, a 10 minuts del camp de Golf Bonmont.

Cal Barber és una casa de l'any 1798 reformada; es conserva l'estructura antiga amb totes les parets de pedra i la fusta dels sostres. Les 10 habitacions, de disseny, creen una combinació molt interessant.

L'hotel disposa d'un spa preciós que es tanca a la parella exclusivament.

Benestar i tranquil·litat en la seva màxima expressió.

Cal Barber, l'hotel que no el deixarà indiferent.

 

RESERVA AMB UN DELS NOSTRES  

 

La façana

Data de 1798, al bell mig de Botarell (Tarragona), la façana original i restaurada dona la benvinguda a tots els qui vénen a relaxar-se a Cal Barber. Entra i descobreix el lloc ideal on venir a relaxar-te.

L'escala

L'escala, està acompanyada d'una espectacular làmpada que ocupa tot el forat de la mateixa.

Sala d'estar
La Saleta
La decoració
Elements originals

Molts dels elements del nostre Hotel, són originals de la casa del poble.

L'iluminació
Recepció
La terrassa
bottom of page